FOODTRUCK

Senvintern 2022 köpte vi oss en foodtruck och med den har vi besökt flera festivaler, mässor, företagsevent och fester i vår närhet. Här säljer vi smashburgare och korv eller kör cateringuppdrag, allt med kött från egna djur.

Har ni sett vilken pippi-gul färg den har? Från början tänkte vi stripa om den i något neutralare men nu har ’Gula Faran’ satt sig som smeknamn och visst blir man glad av att se den.

Festivaler & Event

Sommartid hittar ni oss på lokala festivaler, marknader och event. Då brukar vi pressa hamburgare på vårt brännheta stekbord där tre gasolbrännare ger den perfekta karamelliserade ytan på köttet. Vi använder gärna klassiska tillbehör hellre än att krångla till det och ihop med en krispigt friterad pommes blir det bra streetfood helt enkelt.

Vill du ha ett roligt och annorlunda sommarjobb?
Kontakta oss för varje sommar anställer vi 2-3 personer som jobbar i gula faran.Catering uppdrag

Vi kommer gärna och besöker ert företagsevent eller er privata fest. Vi kan servera hamburgare likväl som grilltallrik med efterföljande dessert. Temat är alltid att vi serverar kött från den egna gården och vi samarbetar med lokala entreprenörer och bönder för att få fram grönsaker, bakverk etc.

Serveringsförslag catering

Grilltallrik: Chorizo, miniburgare, ryggbiff och fläskfilé serverat med en fransk potatissallad och en kryddig coleslaw. Till det bröd, smör och ost.
Dessert: Citronmarängpaj med varmvispad maräng och kaffe.
Pris: 490 kr/person. Framkörningsavgift 2 000 kr tillkommer.

För bokning kontakta oss gärna via mail på kontakt.hagalundsgard@gmail.com

Här ses vi framöver

  • 3 December 2023 – Skyltsöndag, Stora Torget Sala
  • 9 December 2023 – Jul på Hagalunds Gård
  • 16 December 2023 – Jul på Hagalunds Gård
  • 1 Januari 2024 – Nattljus & Vinterskimmer, Centrala Sala
  • 4 Januari 2024 – Nattljus & Vinterskimmer, Centrala Sala