Den eviga väntan…

Den eviga väntan…

Återigen går vi nu och väntar och väntar och väntar på att våra nya kycklingar ska komma till världen! På fredag hoppas vi att det börjar pipa i kläckningsmaskinen så att vi hela helgen ska kunna gosa med ett gäng nya små dunbollar. 🐥🐥 Det ska bli spännande att se hur många kycklingar det blir denna gången. Ju senare på året det är desto lägre är kläckningsprocenten.

Det har även börjat hända en del andra grejer på gården som ett led i att vi ska kunna ta över. Förra helgen gick det stora flyttlasset för våra föräldrar som då lämnade den större huvudbyggnaden och flyttade in i den enplansvilla de byggt när de var yngre. Nu väntar en stor renovering av det stora huset innan Annelie och Robban kan flytta in där tillsammans med sina två barn. Planen är att hinna flytta in innan nästa höst så att äldsta sonen Wille ska få börja i förskoleklass på rätt plats.

I övrigt väntar vi på slutgiltiga besked om lånelöften samt ligger i slutfasen av att iordningställa alla dokument som krävs vid ett övertag. Det hela är såklart mer invecklat då vi är tre stycken som ska ta över. Men det lär vi ro i hamn på ett eller annat vis tänker vi.

Vi har även börjar klura lite på hur våren ska se ut och tanken är att vi ska sätta in utegrisar. Kycklingarna har tagit oss med storm så vi glömde nästan bort grisarna. 🐷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *