Arbetsmaskinen Annicka ’Anka’ Näsström

Arbetsmaskinen Annicka ’Anka’ Näsström

Jag tänkte jag skulle skriva några blogginlägg och presentera oss och först ut blir Annicka. Mellansyster Näsström och vår främsta arbetsmaskin. De senaste månaderna har hon gjort hundratals timmar på gården och jag vet inte hur vi skulle ha fått ihop den här hösten utan henne och pappa som mal på med diverse sysslor varje dag här på gården.

Fina syster Anka

Annicka bor i Gullvalla, ca 9 km från gården, i mormor och morfars gamla hus. Hon lever tillsammans med Abed Jazzar och tillsammans skaffade de hunden Sally för bara några veckor sedan. Annicka är en crazy cat lady så förutom hunden finns även 3 katter i familjen. Egentligen har hon 4 katter men den fjärde lever i exil i Fläckebo hos lillasyster Annette… den passade inte riktigt in i flocken i Gullvalla och blev utstött.

Fina Annicka och Abed från i somras då vi var i Stockholm på minisemester.

Bedårande lilla trolltyget Sally.

Annicka är sjuksköterska och har jobbat på många sjukhus och avdelningar genom de senaste 10 åren. Parallellt med jobbet har hon pluggat och hon har läst galet många poäng. Kort och gott hon har skills som vi verkligen har nytta av på gården och som ingen annan här så gärna räcker upp handen och tar på sig. Anka är grym på sjuka djur. Abed och Annicka träffades när de jobbade på samma avdelning… de är båda omvårdande och har grymt bra handlag med alla våra djur. Ingen hanterar hönsen som Abed gör… han har verkligen connection med dem.

Annicka är också personen bakom 95% av alla Hagalunds Gårds inlägg på FB och Insta.

Tack spralliga, glada härliga Annicka för allt du gör för Hagalunds Gård.

Ett svar

  1. Lottan skriver:

    Heja världens bästa Annika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *