The Protector – Annette Näsström

The Protector – Annette Näsström

Jag fortsätter mitt bloggtema med att presentera oss och nästa i turordningen blir lillasyster Annette. Hon lever med sambon Tim och i somras köpte de hus i Fläckebo… eller ska vi vara precisa så köpte de 2 hus i Fläckebo. Om man bara har 1/3-dels gård sedan innan får man ju slå till på 2 hus för att kompensera 🤣 Skämt å sido det var 2 hus på tomten och ett hyr de ut.

Fina syster Annette… hon går under många smeknamn som Nettan, Tette och Chuppi.

Om vi fortsätter på temat hus så har även Annette och Tim ett stort byggprojekt framför sig. Sedan över ett år tillbaka ligger det ett ärende hos lantmäteriet om att stycka bort tomten som mammas ’loppistorp’ ligger på. Torpet ska rivas och där ska byggas en ny bostad till Annette och Tim. Men den som väntar på lantmäteriet får vänta ett tag…

Tim och Annette från en av deras semesterresor. Att åka bort är snart det enda sättet att bli riktigt ledig på för hemma finns alltid tusen och en saker att göra.

Annette är den som vid första intrycket verkar mildast av oss. Hon kan vara eftertänksam och är mest diplomatisk, Men… hon är också den som flest personer felbedömer. Vår protector är målmedveten och har ett pannben som heter duga. Hon håller i längst av oss och har något eller någon retat upp henne säger vi good luck.

På gården är Annette redan rätt trött på hammaren och skruvdragaren, ändå bygger hon för jämnan. När hon inte är på gården jobbar hon på Sala Sparbank.

Många spikar har hon slagit sedan den här bilden togs i våras och ännu fler skruvar har hon dragit.

Tack lojala, envisa Annette. Du kommer utveckla vår gård mycket de kommande åren och hålla oss på stigen när vi möter på utmaningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *