The bookkeeper – Annelie Näsström

The bookkeeper – Annelie Näsström

Nu tar jag över stafettpinnen för att presentera vår storasyster Annelie!

Bästa syster Annelie

Annelie är den som har drivit Hagalunds Gård framåt, hon är den som är mest insatt i de regler som finns, de myndigheter som måste informeras och kontaktas. Hon är den som gör att vi alla presterar lite mer. Annelie är den som tänker på mer saker än vad vi andra gör, hon är den som är mest strategisk och framförallt är hon den som sköter gårdens ekonomi. Vilket hon gör strålande! Det är ett mycket tidskrävande arbete som kräver att man har en helhetssyn över allt som händer, vilket hon har. Utan henne hade Hagalunds Gård inte varit vad den är idag. Hon påstår ofta att vi andra ”producerar bokföring”, vilket vi inte alls förstå 🙄

Annelie bor sedan i somras på gården i manngårdsbyggnaden tillsammans med sin sambo Robert ”Robban” och deras två söner William och Max. I huset bor även en katt vid namn Yoshi som numera börjar bli lite till åren, men trots det går han under smeknamnet Yoshi bäbis!

Verksamhetschef, mamma och Egen Företagare! Inte alla som pallar det trycket! ❤️

Både Annelie och Robban har jobbat hårt med att renovera det stora huset dels innan de flyttade in men även under tiden som de nu bor där, det är ett gammalt hus så det finns mycket att göra.

Robban och Annelie när dom är ute på tu man hand.

Till vardags är Annelie verksamhetschef för Maskinringen Sverige. Så det är inte bara hemma på Hagalunds Gård hon håller ställningarna.

Det är inte ofta som Annelie bangar utan hon kör på ända in i kaklet. Det är tur att hon har sin stöttepelare Robban vid sin sida som hjälper till med både sysslorna på gården men även på hemmaplan med barnen och huset.

The bookkeeper och Hagalunds Gårds stöttepelare!

Annelie, du bidrar med så mycket kunskap, engagemang och driv! Vi är så tacksamma över att ha dig i vårt team! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *